1. blackfriday
  2. De’Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM 132268002. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM. 

Specificaties De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132268002

Over DeLonghi 132268002

Met de De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM geniet je van een ongeëvenaarde veelzijdigheid in het bereiden van warme en koude dranken. Deze machine stelt je in staat om niet alleen heerlijke ijskoffie te maken, maar ook om warme chocolademelk te bereiden met echte stukjes chocola en koud melkschuim op te kloppen. De mogelijkheden zijn eindeloos! De bediening van deze koffiemachine is uiterst gebruiksvriendelijk. Je hebt de keuze om het apparaat te bedienen via het grote aanraakscherm of via de handige app. Hiermee kun je elk koffierecept volledig naar eigen smaak aanpassen. Bovendien beschikt de Maestosa EPAM 960.75.GLM over een dubbel bonenreservoir, waardoor je moeiteloos kunt wisselen tussen verschillende soorten koffiebonen. Elk reservoir heeft een speciale koffiemolen die elke blend apart maalt, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte koffie. Deze koffiemachine biedt niet alleen gemak, maar ook snelheid. Dankzij de mogelijkheid om twee koffiespecialiteiten tegelijkertijd te zetten, zoals twee espresso's of cappuccino's, is het perfect voor wanneer er bezoek over de vloer komt. Bovendien is de hoogte verstelbaar, zodat je zowel kopjes als hoge glazen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een heerlijke latte macchiato. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt De'Longhi ook nog eens 4 jaar.

Pluspunten
  • Met het melkreservoir van de Mix Carafe kun je ook ijskoffie, koud melkschuim en chocolademelk maken van stukjes chocolade. Door het dubbele bonenreservoir kun je afwisselen tussen 2 verschillende smaken koffie. Met één druk op de knop zet je niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten.

Minpunten
  • Bij intensief gebruik vul je het relatief kleine melkreservoir regelmatig bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM

Bekijk of de De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132268002, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!