1. blackfriday
  2. De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M 132126017. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M. 

Specificaties De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132126017

Over DeLonghi 132126017

Met de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M kun je in slechts enkele minuten genieten van een heerlijk kopje koffie, dankzij de 3 vooraf ingestelde recepten. Je kunt eenvoudig kiezen tussen een espresso, americano of gewone koffie. De ingebouwde bonenmaler zorgt ervoor dat je geen aparte bonenmaler hoeft aan te schaffen en je direct koffie kunt zetten. De automatische tamper zorgt ervoor dat de gemalen koffie perfect wordt aangedrukt. Wil je liever een cappuccino of latte macchiato maken? Dan kun je melk in de meegeleverde melkkan doen en deze opschuimen met behulp van het stoompijpje. Het Latte-systeem zorgt voor een zijdezachte textuur van de melk, waardoor het perfect is om latte art mee te oefenen. Je kunt eenvoudig je favoriete recepten opslaan met de My Menu knop. Houd er rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je met een pistonmachine heerlijke koffie kunt zetten, dit vereist meer inspanning dan bij een volautomatische espressomachine. Met de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M haal je een hoogwaardige koffiemachine in huis die je in staat stelt om professionele koffie te zetten. Met de verschillende opties en functies kun je eenvoudig jouw favoriete koffiebereidingen maken, of je nu houdt van een sterke espresso of juist een milde americano. De ingebouwde bonenmaler z.

Pluspunten
  • De automatische tampmachine duwt de gemalen koffie recht voor een gelijkmatig resultaat. Met de automatische maal- en doseerfunctie maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor jouw kopje. Binnen enkele minuten bereid je een espresso, americano of gewone koffie dankzij de 3 vooraf ingestelde recepten.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuze-opties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M

Bekijk of de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132126017, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!