1. blackfriday
  2. De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM 132126041. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM. 

Specificaties De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132126041

Over DeLonghi 132126041

Met de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM zet je binnen een paar minuten een heerlijk kopje koffie. Deze koffiemachine is uitgerust met 3 vooraf ingestelde recepten, waardoor je eenvoudig kunt kiezen tussen een espresso, americano of een gewone koffie. Het unieke aan deze machine is de ingebouwde bonenmaler, waardoor je geen aparte bonenmaler hoeft aan te schaffen. Zo zet je direct koffie met versgemalen bonen. De automatische tamper van de La Specialista Prestigio EC9355.BM zorgt ervoor dat de gemalen koffie perfect wordt aangestampt. Wil je genieten van een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Dan is dat ook geen probleem. Met de meegeleverde melkkan en het stoompijpje kun je melk opschuimen en een fluweelzachte melktextuur creëren. Hiermee kun je zelfs latte art oefenen! Met de handige My Menu knop kun je jouw favoriete recepten eenvoudig opslaan, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete kopje koffie. Houd er wel rekening mee dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vergt. Dit proces is iets complexer dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM ben je verzekerd van een heerlijke kop koffie waar je elke dag van kunt genieten.

Pluspunten
  • De automatische tamper duwt de gemalen koffie recht aan voor een gelijkmatig resultaat. Met de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor je kopje. Binnen enkele minuten zet je een espresso, americano of gewone koffie dankzij de 3 vooraf ingestelde recepten.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten niet zonder een display door een menu met keuzemogelijkheden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM

Bekijk of de De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132126041, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!