1. blackfriday
  2. De’Longhi La Specialista Maestro EC9865.M

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M 132127009. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M. 

Specificaties De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132127009

Over DeLonghi 132127009

Met de De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M kun je genieten van zowel warme als koude koffie. Deze geavanceerde machine biedt maar liefst 8 voorgeprogrammeerde koffierecepten, zodat je kunt kiezen uit een breed scala aan opties, zoals cappuccino, cold brew of espresso cool. Een bijzondere functie van deze machine is het vermogen om koude koffie te zetten, perfect voor verfrissende momenten in de zomer. Bovendien heb je de keuze om zelf de melk op te schuimen met behulp van de stoompijp, of de machine dit voor jou te laten doen. De De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M is uitgerust met handige technologieën die zorgen voor de beste koffiesmaak. Een ingebouwde sensor in de bonenmaler zorgt ervoor dat de koffiebonen gelijkmatig worden gemalen, waardoor elke korrel dezelfde grootte heeft en de smaak consistent is. Daarnaast drukt de machine de gemalen koffie op de juiste manier aan met behulp van de automatische tamper, voor een perfect kopje koffie keer op keer. Met de De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M haal je een veelzijdige en geavanceerde koffiemachine in huis, die perfect is voor koffieliefhebbers die graag experimenteren met verschillende smaken en temperaturen. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en geniet van de ultieme koffie-ervaring, elke keer weer.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen warme dranken, maar ook ijskoffies zoals een cold brew. - Je maakt niet alleen warme dranken, maar ook ijskoffies zoals een cold brew. De pistonmachine schuimt melk automatisch op via het meegeleverde melkreservoir. - De pistonmachine schuimt melk automatisch op met behulp van het meegeleverde melkreservoir. Je zet binnen een paar minuten een cappuccino, latte, flat white of ijskoffie, dankzij de 8 vooraf ingestelde recepten. - Binnen enkele minuten maak je een cappuccino, latte, flat white of ijskoffie, dankzij de 8 voorgeprogrammeerde recepten.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M

Bekijk of de De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132127009, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!