1. De’Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M 132127000. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M. 

Specificaties De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132127000

Over DeLonghi 132127000

De De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M is een veelzijdige pistonmachine die perfect is voor koffieliefhebbers die graag experimenteren met verschillende koffierecepten. Met maar liefst 6 voorgeprogrammeerde koffierecepten kun je binnen enkele minuten genieten van een heerlijke cappuccino, latte, flat white, koffie, lungo of zelfs een kopje heet water voor een ontspannende kop thee. Deze pistonmachine is uitgerust met handige snufjes om ervoor te zorgen dat elke kop koffie een genot voor de smaakpapillen is. De ingebouwde bonenmaler is voorzien van een speciale sensor die zorgt voor een consistente maling. Hierdoor worden alle koffiekorrels op dezelfde grootte gemalen, wat resulteert in een gelijkmatige smaak van de koffie. Bovendien drukt de machine de gemalen koffie op de juiste manier aan met de automatische tamper, waardoor de smaak nog verder geoptimaliseerd wordt. Wat deze machine extra speciaal maakt, is dat je kunt kiezen uit 2 melkopschuimmethodes. Je kunt ervoor kiezen om volledig automatisch melkschuim te maken met behulp van de melkkan, of je kunt op traditionele wijze gebruik maken van de stoompijp en een melkkannetje. Op die manier kun je altijd de perfecte melkspecialiteit bereiden, afhankelijk van je eigen voorkeur en behoeften. Houd er wel rekening mee dat het tijd en geduld vergt om te leren hoe je.

Pluspunten
  • De pistonmachine schuimt de melk automatisch op met behulp van het bijgeleverde melkreservoir. De automatische tamper duwt de gemalen koffie gelijkmatig aan voor een consistent resultaat. Met de 6 vooraf ingestelde recepten zet je binnen enkele minuten een cappuccino, latte, flat white, koffie, lungo of thee.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet zonder een display door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

Bekijk of de De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132127000, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!