1. blackfriday
  2. De’Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB 132126043. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB. 

Specificaties De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132126043

Over DeLonghi 132126043

Met de De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB maak je op een eenvoudige manier een heerlijke espresso. Deze machine wordt geleverd met alle belangrijke barista tools die je nodig hebt, zoals een melkkan, tamper, tamping mat, doseer- en tamping tool en schoonmaakmiddelen. De doseer- en tamping tool plaats je op de filterdrager om te voorkomen dat er koffie gemorst wordt, waarna je de koffie rechtstreeks in de filterdrager aandrukt. De pistonmachine maalt zelf de koffie fijn met de geïntegreerde bonenmaler. Met 8 maalstanden kun je de beste maalgraad voor jouw koffie kiezen. Deze machine heeft 3 vooraf ingestelde recepten: espresso, americano en heet water. Met de stoompijp kun je zelf melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Maar het mooie van deze machine is dat je ook je eigen recepten kunt creëren. Let op: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat niet zo gemakkelijk als met een volautomatische espressomachine. Met de De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB haal je een professionele barista-ervaring in huis en kun je genieten van heerlijke koffiecreaties.

Pluspunten
  • Je begint gelijk met koffiezetten met behulp van de tamper, tampingmat en melkkan. De espressomachine maalt automatisch en doseert precies genoeg koffie voor je kopje. Door de ingebouwde manometer zie je met welke druk je een espresso zet, zodat je je bereiding hierop kunt aanpassen.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

Bekijk of de De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132126043, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!