1. blackfriday
  2. De’Longhi KG89 Koffiemolen

De'Longhi KG89 Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi KG89 Koffiemolen KG89. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi KG89 Koffiemolen. 

Specificaties De'Longhi KG89 Koffiemolen
MerkDeLonghi
FabrikantcodeKG89

Over DeLonghi KG89

Met de De'Longhi KG89 Koffiemolen haal je het beste uit je koffiebonen. Met maar liefst 18 verschillende maalstanden kun je zelf bepalen hoe grof of fijn je de bonen wilt malen. Of je nu zin hebt in een sterke espresso of een milde filterkoffie, met deze koffiemolen krijg je altijd de perfecte maling. De KG89 heeft een ruim bonenreservoir waar je genoeg bonen in kunt doen voor wel 12 heerlijke kopjes koffie. Je kunt zelf bepalen hoeveel kopjes je wilt malen, zodat je nooit meer koffie verspilt. De gemalen koffie wordt automatisch opgevangen in de handige opvangbak met een capaciteit van 120 gram. Zo kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheid koffie afmeten voor elke zetbeurt. Daarnaast zorgen de rubberen antislipvoetjes ervoor dat de koffiemolen tijdens het malen stevig op zijn plek blijft staan. Geen gedoe meer met een wiebelende molen op het aanrecht! Met de De'Longhi KG89 Koffiemolen geniet je elke dag van verse, aromatische koffie met een perfecte maling.

Pluspunten
  • Met de 18 verschillende maalstanden stel je eenvoudig in hoe grof of fijn je de bonen maalt. Vang de gemalen koffie moeiteloos op in de bijgeleverde opvangbak. Je kunt eenvoudig instellen voor hoeveel kopjes je koffie wilt malen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om een filterdrager onder de uitloop te plaatsen. Het bonenreservoir van 120 gram vul je vaak bij wanneer je grote hoeveelheden koffie achter elkaar wilt malen. Het is niet mogelijk om een filterhouder onder de uitloop te zetten. Je vult vaak het bonenreservoir van 120 gram bij wanneer je grote hoeveelheden koffie na elkaar wilt malen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi KG89 Koffiemolen

Bekijk of de De'Longhi KG89 Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi KG89, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!