1. blackfriday
  2. De’Longhi KG 520.M Koffiemolen

De'Longhi KG 520.M Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi KG 520.M Koffiemolen 177111039. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi KG 520.M Koffiemolen. 

Specificaties De'Longhi KG 520.M Koffiemolen
MerkDeLonghi
Fabrikantcode177111039

Over DeLonghi 177111039

Met de De'Longhi KG 520.M Koffiemolen haal je een stijlvolle en veelzijdige bonenmaler in huis. Deze koffiemolen is gemaakt van roestvrij staal en biedt ruimte voor maar liefst 350 gram aan koffiebonen. Door de keuze uit 18 verschillende maalstanden kun je de bonen zeer fijn of juist erg grof malen, waardoor je koffie kunt zetten met verschillende sterktes. Van een intense espresso tot een milde filterkoffie, met deze koffiemolen ben je verzekerd van de perfecte maling voor jouw favoriete koffie. Deze bonenmaler is ideaal te gebruiken in combinatie met jouw halfautomatische espressomachine. Je kunt de gemalen koffie direct opvangen in de filterdrager, zodat je meteen kunt genieten van een heerlijke espresso. Wil je liever een grotere hoeveelheid koffie malen? Geen probleem! De De'Longhi KG 520.M wordt geleverd met een handige opvangbak waarin je de gemalen koffie kunt opvangen. Zo kun je bijvoorbeeld ook koffie zetten met een French press of cafetière. Met deze koffiemolen kun je eindeloos experimenteren en genieten van de perfecte kop koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Met de 18 verschillende maalstanden kun je eenvoudig instellen hoe grof of fijn je de bonen maalt. Dankzij de grote 350 gram bonenreservoir kun je grote hoeveelheden koffie malen zonder de bonen telkens bij te vullen. De stalen behuizing is veel steviger dan een behuizing van kunststof.

Minpunten
  • De bonen blijven minder lang vers omdat het bonenreservoir niet UV-bestendig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi KG 520.M Koffiemolen

Bekijk of de De'Longhi KG 520.M Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 177111039, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!