1. blackfriday
  2. De’Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium 132217129. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium. 

Specificaties De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132217129

Over DeLonghi 132217129

De De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium is een veelzijdige koffiemachine die jou de keuze biedt uit meer dan 50 verschillende koffierecepten. Of je nu zin hebt in een warme drank, een verfrissende ijskoffie of een heerlijke cold brew, deze machine kan het allemaal. Dankzij het LatteCrema Hot melksysteem wordt er een romig melkschuim op de juiste temperatuur gecreëerd voor de perfecte warme drank. Met het LatteCrema Cold melksysteem kan de machine ook koud melkschuim maken, ideaal voor een verfrissende ijskoffie. Wat deze koffiemachine echt uniek maakt, is de Cold Extraction Technology. Met slechts één druk op de knop zet je een heerlijke cold brew, een koud gezette kop koffie. Denk aan de smaak van filterkoffie, maar dan ijskoud. Bedieningsgemak staat hoog in het vaandel bij deze machine, je kunt hem eenvoudig bedienen via het touchscreen display of zelfs via de handige app. Hierdoor krijg je toegang tot nog meer koffiespecialiteiten en kun je jouw koffie-ervaring personaliseren. En als je haast hebt, hoef je niet zonder koffie de deur uit. Met de To Go functie kun je jouw koffie eenvoudig meenemen in de meegeleverde thermosbeker.

Pluspunten
  • Je serveert niet alleen warme dranken, maar ook ijskoffie zoals een cold brew. Kies uit meer dan 50 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Dankzij de verstelbare lekbak en de To Go functie past je thermobeker onder de machine, zodat je de koffie kunt meenemen voor onderweg.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine zet je geen warme chocolademelk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium

Bekijk of de De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132217129, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!