1. blackfriday
  2. De’Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen

De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen 177111039. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen. 

Specificaties De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen
MerkDeLonghi
Fabrikantcode177111039

Over DeLonghi 177111039

Met de De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen haal je een veelzijdige koffiemachine in huis. Deze pistonmachine is uitgerust met een ingebouwde koffiemolen, waardoor je zelf koffiebonen kunt malen voor een optimale smaakervaring. Je hebt volledige controle over de grofheid van de gemalen bonen, zodat je de perfecte kop koffie kunt zetten naar jouw persoonlijke voorkeur. Deze Dedica pistomachine is niet alleen functioneel, maar ook erg compact. Dankzij het slanke ontwerp neemt hij weinig ruimte in beslag op je aanrecht. Bovendien beschikt de machine over een handige heetwaterfunctie, waarmee je niet alleen koffie kunt zetten, maar ook een heerlijke kop thee kunt bereiden. Wil je een americano maken? Voeg dan simpelweg water toe aan je espresso. Om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van warme espresso's, kun je de kopjes van tevoren opwarmen op de warmhoudplaat. Zo blijft de temperatuur van de koffie langer behouden en kun je samen genieten van een heerlijk vers gezet kopje koffie. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een pistonmachine enige oefening vereist. Het zetten van smaakvolle koffie vergt tijd en geduld, maar het resultaat is het absoluut waard. Met de De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen geniet je elke dag van de perfecte kop koffie, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke sm.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen maal je koffiebonen op 14 verschillende maalstanden. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Je kop koffie blijft langer warm op de warmhoudplaat.

Minpunten
  • Bij veelvuldig gebruik vul je vaak een waterreservoir van 1 liter bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen

Bekijk of de De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart + Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 177111039, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!