1. blackfriday
  2. De’Longhi EC685.BK Dedica Zwart

De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart 132106140. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart. 

Specificaties De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132106140

Over DeLonghi 132106140

De De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart is een compacte espressomachine die perfect past op jouw keukenblad. Met zijn slanke formaat neemt hij weinig ruimte in beslag, maar biedt hij toch talloze mogelijkheden. Met de dubbele filterhouder kun je in één keer twee heerlijke espresso's zetten. Maar ook als je liever één espresso drinkt, is er een bakje voor de enkele filterhouder beschikbaar. Met de warmhoudplaat kun je jouw kopjes voorverwarmen, zodat je koffie langer warm blijft. En dankzij de stoompijp kun je zelf melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. De dubbele lekbak is speciaal ontworpen om zowel lage als hoge mokken te kunnen plaatsen. Wil je graag een glas gebruiken voor een latte macchiato? Geen probleem, want je kunt eenvoudig de bovenste laag van de lekbak verwijderen. Deze espressomachine biedt ook de mogelijkheid om ESE servings te gebruiken, waarmee je snel en gemakkelijk een kop koffie kunt zetten met een koffiepad. Het is belangrijk om te vermelden dat het enige tijd en geduld kan kosten om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit vereist wat oefening en is iets minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart kun je uiteindelijk genieten van de perfecte kop koff.

Pluspunten
  • Dankzij zijn slanke ontwerp neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere espressomachines. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. Je kunt ook eenvoudig een kop koffie zetten met een ESE-pad.

Minpunten
  • Zonder koffiebonenmolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen. Als je de koffie vaak gebruikt, moet je het waterreservoir van 1 liter regelmatig bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart

Bekijk of de De'Longhi EC685.BK Dedica Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132106140, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!