1. De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium ECAM370.95.T. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium. 

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium
MerkDeLonghi
FabrikantcodeECAM370.95.T

Over DeLonghi ECAM370.95.T

De De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium is een veelzijdige koffiemachine die maar liefst 12 verschillende koffierecepten kan zetten. Met behulp van het touchscreen display en de handige app is de machine eenvoudig te bedienen. Met slechts één druk op de knop kun je genieten van heerlijke koffiespecialiteiten, zoals een cappuccino of een espresso. Maar ook als er visite over de vloer komt, kun je met gemak een hele pot koffie zetten. Een unieke functie van deze machine is dat je hem ook op afstand kunt bedienen met je smartphone. Door de app te installeren, kun je alle recepten creëren en personaliseren naar jouw smaak. Deze recepten kun je vervolgens opslaan onder één van de 3 gebruikersprofielen. Zo kun je altijd genieten van jouw favoriete koffie, precies zoals jij hem lekker vindt. Bij het zetten van een cappuccino verwarmt de machine de koffie en melk apart. Hierdoor kun je altijd genieten van een cappuccino met de juiste koffie- en melktemperatuur. Na gebruik reinigt het melksysteem automatisch en kun je de onderdelen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Bovendien biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de koffiemachine. Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium kun je dus snel en gemakkelijk een heerlijk kopje koffie zetten.

Pluspunten
  • Kies uit 12 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Je kunt de koffiemachine op afstand bedienen met behulp van een app op je tablet of smartphone. Met het kleurendisplay van het touchscreen kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen, dankzij een uitgebreid menu met verschillende keuzeopties.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder langdurig dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium

Bekijk of de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi ECAM370.95.T, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!