1. De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit 5513283501. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit. 

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit
MerkDeLonghi
Fabrikantcode5513283501

Over DeLonghi 5513283501

Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit haal je niet alleen een nieuwe koffiemachine in huis, maar ook alle benodigde onderhoudsmiddelen om deze in topconditie te houden. Hiermee voorkom je defecten en zorg je ervoor dat de koffiekwaliteit altijd op het hoogste niveau blijft. Bediening van het koffiezetapparaat is eenvoudig dankzij het touchscreen display. Hierop kun je kiezen uit maar liefst 12 verschillende voorgeprogrammeerde koffierecepten. Met slechts één druk op de knop zet je bijvoorbeeld 2 heerlijke zwarte koffies of 1 smaakvolle melkspecialiteit. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem kun je razendsnel meerdere kopjes koffie achter elkaar zetten. Het apparaat verwarmt namelijk zowel de koffie als de melk tegelijkertijd. Het LatteCrema melksysteem zorgt daarnaast voor een romige en dikke schuimlaag, perfect voor iedere melkspecialiteit. Je kunt elk recept aanpassen naar jouw persoonlijke smaak en deze opslaan onder één van de 3 gebruikersprofielen. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België een service aan huis met eigen monteurs. Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit kun je snel en gemakkelijk genieten van een heerlijk kopje koffie. Het is de ideale volautomaat voor koffielief.

Pluspunten
  • Met het onderhoudspakket verkrijg je de juiste schoonmaakmiddelen voor je apparaat. Met het kleurendisplay met touchscreen bedien je de espressomachine moeiteloos, dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Je kunt kiezen uit 12 koffiespecialiteiten, waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een kunststof omhulsel is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit

Bekijk of de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 5513283501, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!