1. blackfriday
  2. De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B 132215436. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B. 

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132215436

Over DeLonghi 132215436

Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B maak je met gemak 12 verschillende koffierecepten met slechts een vingeraanraking op het touchscreen display. Of je nu zin hebt in twee espresso's tegelijkertijd, een enkele latte macchiato of flat white, deze koffiemachine maakt het allemaal mogelijk. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem wordt het water en de melk op de perfecte temperatuur verwarmd voor een heerlijke kop koffie. Zo zet je snel en moeiteloos meerdere koffies achter elkaar. Het LatteCrema melksysteem van de Dinamica Plus zorgt voor een romige en dikke schuimlaag op je koffie. De machine bereidt de melk automatisch op de juiste temperatuur en reinigt alle onderdelen die in contact komen met melk. Je kunt de sterkte en hoeveelheid van elke kop koffie aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur en deze opslaan onder een van de 3 gebruikersprofielen. Bovendien biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis aan, met eigen monteurs, voor het geval er iets mis is met je koffiemachine. Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B geniet je dus niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zet snel een kopje koffie met deze volautomatische koffiemachine van De'Longhi.

Pluspunten
  • Met behulp van het kleurendisplay met touchscreen kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Je kunt kiezen uit 12 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met het dubbele verwarmingssysteem zet je snel een cappuccino met de juiste koffie- en melktemperatuur.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B

Bekijk of de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132215436, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!