1. De’Longhi Dinamica ECAM350.75.S

De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S ECAM350.75.S. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S. 

Specificaties De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S
MerkDeLonghi
FabrikantcodeECAM350.75.S

Over DeLonghi ECAM350.75.S

Met de De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S zet je moeiteloos heerlijke cappuccino's achter elkaar. Deze machine beschikt over een innovatief dubbel verwarmingssysteem, waardoor de melk en de koffie tegelijkertijd worden verwarmd en gezet. Dit zorgt ervoor dat je in een mum van tijd kunt genieten van een perfect kopje koffie, met de ideale temperatuur. Met maar liefst 12 verschillende warme dranken om uit te kiezen, zoals een verleidelijke cappuccino, een romige flat white en een intense espresso macchiato, is er voor elk wat wils. De De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S is eenvoudig te bedienen via het lcd-scherm met handige icoontjes. Hiermee kun je jouw koffie aanpassen aan je persoonlijke smaak en deze opslaan onder jouw gebruikersprofiel. Het unieke LatteCrema melksysteem zorgt voor een onweerstaanbare romige en dikke schuimlaag, waardoor je koffie een luxueuze touch krijgt. Bovendien reinigt de machine zichzelf automatisch na gebruik, wat het onderhoud tot een minimum beperkt. Een extra voordeel van de De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S is de uitstekende service die De'Longhi biedt in Nederland en België. Mochten er problemen zijn met de machine, dan kun je rekenen op een snelle en professionele service aan huis, verzorgd door eigen monteurs. Zo kun je altijd zorgeloos blijven genieten van je favoriete kopje.

Pluspunten
  • Met een dubbel verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino zetten met de juiste temperatuur voor zowel de koffie als de melk. Je kunt kiezen uit 12 verschillende koffiespecialiteiten, waarbij je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Het apparaat begeleidt je tijdens het zetten van de koffie via het tekstdisplay met een menu waarin je keuzemogelijkheden staan.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal. Deze machine heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes kunt voorverwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S

Bekijk of de De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi ECAM350.75.S, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!