1. blackfriday
  2. De’Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit 5513283501. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit. 

Specificaties De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit
MerkDeLonghi
Fabrikantcode5513283501

Over DeLonghi 5513283501

Houd je De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit altijd glanzend schoon met het handige onderhoudspakket dat wordt meegeleverd. Dit pakket bevat alle benodigde onderhoudsproducten om je koffiemachine in topconditie te houden. Met het lcd-display en de handige icoontjes kies je eenvoudig uit de 4 voorgeprogrammeerde koffievarianten. Of je nu zin hebt in een heerlijke cappuccino of een romige latte macchiato, met slechts één druk op de knop zet je deze koffiespecialiteiten moeiteloos klaar. Dankzij het LatteCrema systeem geniet je van een dikke, romige schuimlaag. Bovendien bereidt de machine de melk automatisch op de juiste temperatuur en reinigt zichzelf na gebruik. Pas de koffie-instellingen aan naar jouw persoonlijke smaak en sla deze op onder jouw gebruikersprofiel. Zo geniet je elke keer weer van jouw favoriete koffie. Daarnaast is er ook een handig vakje bovenop het koffiezetapparaat om gemalen koffie op te bergen. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs. Met deze De'Longhi volautomaat zet je snel en gemakkelijk een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • Met het onderhoudspakket haal je de juiste schoonmaakmiddelen voor jouw apparaat in huis. Met één druk op de knop zet je een cappuccino of latte macchiato. Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten via het tekstdisplay met een menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Een koffiezetapparaat met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een apparaat van roestvrijstaal. Het heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes kunt voorverwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit

Bekijk of de De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 5513283501, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!