1. De’Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème 132106252. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème. 

Specificaties De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132106252

Over DeLonghi 132106252

De De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème is een elegante en compacte pistonmachine die een vleugje stijl toevoegt aan jouw keuken. Met zijn opvallende crèmekleurige design is deze machine niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtpatser als het gaat om het zetten van heerlijke koffie. Met een breedte van slechts 15 centimeter is deze machine perfect voor kleine keukens of voor liefhebbers van minimalistisch design. Bij de aankoop van de De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème ontvang je niet alleen de machine zelf, maar ook een handige melkkan en tamper. Hiermee kun je direct aan de slag met het bereiden van jouw favoriete koffiecreaties. Of je nu een enkele of dubbele espresso wilt zetten, met deze machine is het allemaal mogelijk. Voorafgaand aan het zetten van de koffie kun je je kopje opwarmen op de handige warmhoudplaat, zodat je koffie langer op temperatuur blijft. Dankzij de uitneembare dubbele lekbak passen alle soorten bekers en mokken onder de koffie uitloop. Het bedienen van de De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème is zeer eenvoudig dankzij de drie knoppen op het bedieningspaneel. Na het zetten van jouw perfecte kopje koffie kun je met de krachtige stoompijp zelf melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Houd er echter rekening mee dat het bereiden van smaak.

Pluspunten
  • De krachtige stoompijp maakt snel melkschuim zonder belletjes. Met de tamper en melkkan begin je direct met het zetten van koffie. Dankzij het slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart. Als je de koffiemachine vaak gebruikt, vul je het waterreservoir met 1 liter regelmatig bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème

Bekijk of de De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132106252, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!