1. blackfriday
  2. Cuisinart ICE100E

Cuisinart ICE100E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Cuisinart ICE100E ICE100E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Cuisinart ICE100E. 

Specificaties Cuisinart ICE100E
MerkCuisinart
FabrikantcodeICE100E

Over Cuisinart ICE100E

Met de Cuisinart ICE100E ijsmachine bereid je in slechts 40 minuten heerlijk vers ijs. Deze innovatieve machine is voorzien van een ingebouwde compressor, waardoor je de vrieskom niet van tevoren hoeft in te vriezen. Dit is ontzettend handig, omdat het ijsmengsel direct begint te bevriezen zodra je de machine aanzet. Het bedienen van de ijsmachine is een fluitje van een cent dankzij de twee eenvoudige knoppen. Als eerste stel je de gewenste tijd in en vervolgens druk je op de startknop. Met de twee verschillende mengarmen kun je verschillende soorten ijs maken. De gelato mengarm is perfect voor het bereiden van heerlijk Italiaans schepijs of sorbetijs. Wil je liever softijs of yoghurtijs maken? Geen probleem! Klik dan gewoon de ice cream mengarm vast in de vrieskom. Om ervoor te zorgen dat je het bereidde ijs goed in de gaten kunt houden, is de ijsmachine voorzien van een handig kijkvenster. Zo kun je precies zien hoe het ijs zich ontwikkelt en wanneer het de perfecte consistentie heeft bereikt. Na gebruik houdt de ijsmachine het ijs zelfs nog 10 minuten bevroren, zodat je het gemakkelijk kunt serveren wanneer je maar wilt. Met de Cuisinart ICE100E ijsmachine geniet je keer op keer van heerlijk vers ijs, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • De vrieskom vries je niet van tevoren in, zodat je direct aan de slag kunt. Met de 2 verschillende mengarmen maak je diverse soorten ijs. Door het kijkvenster houd je het bereidingsproces goed in de gaten.

Minpunten
  • Er wordt geen tweede ijsemmer meegeleverd, waardoor je slechts één ijssmaak tegelijkertijd kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Cuisinart ICE100E

Bekijk of de Cuisinart ICE100E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Cuisinart ICE100E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!