1. Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE

Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE ICE40BCE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE. 

Specificaties Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE
MerkCuisinart
FabrikantcodeICE40BCE

Over Cuisinart ICE40BCE

Voor de echte ijsliefhebber die graag experimenteert, is er nu de Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE. Met deze geweldige ijsmachine kun je maar liefst 2 soorten ijs tegelijkertijd maken, en dat in een recordtijd van maximaal een half uur. Beide ijsemmers hebben een royaal formaat van een liter, waardoor je per keer tot wel 2 liter heerlijk roomijs, yoghurtijs of sorbets kunt maken. Maar voordat je aan de slag gaat, zorg er wel voor dat je de ijsemmer minimaal 10 uur van tevoren in de vriezer laat koelen. Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat. De Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE heeft nog meer handige functies die het ijsbereidingsproces nog leuker maken. Zo beschikt deze ijsmachine over een handige vulopening, waarmee je tijdens het bereiden extra ingrediënten kunt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan stukjes fruit, chocolade of nootjes om je ijs een extra smaakdimensie te geven. Daarnaast heeft de machine anti-slip voetjes, zodat hij stevig op je aanrecht blijft staan tijdens het gebruik. En dankzij de dubbele geïsoleerde wand blijft je ijs extra lang koud en wordt het perfect romig. Kortom, met de Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE haal je een topkwaliteit ijsmachine in huis waarmee je eindeloos kunt variëren en genieten van heerlijk zelfgemaakt ijs.

Pluspunten
  • 2 apart werkende ijsemmers van 1 liter voor het bereiden van twee verschillende soorten ijs. Anti-slip voetjes zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Dankzij de krachtige motor ben je binnen 20-30 minuten klaar.

Minpunten
  • De ijsbakken moeten van tevoren in de vriezer worden gekoeld, dus je moet daar wel ruimte voor hebben.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE

Bekijk of de Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Cuisinart ICE40BCE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!