1. blackfriday
  2. Cuisinart De Luxe ICE30BCE

Cuisinart De Luxe ICE30BCE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Cuisinart De Luxe ICE30BCE ICE30BCE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Cuisinart De Luxe ICE30BCE. 

Specificaties Cuisinart De Luxe ICE30BCE
MerkCuisinart
FabrikantcodeICE30BCE

Over Cuisinart ICE30BCE

Ben je het zat om altijd maar hetzelfde ijs uit de supermarkt te eten? Probeer dan eens iets nieuws en maak je eigen ijs met de Cuisinart De Luxe ICE30BCE. Deze handige ijsmachine zorgt ervoor dat je binnen no-time kunt genieten van heerlijk zelfgemaakt ijs. Het enige wat je hoeft te doen is de ijsemmer een nachtje in de vriezer te plaatsen en de volgende dag ben je klaar om aan de slag te gaan. Dankzij de vulopening in de deksel kun je gemakkelijk verse vruchten, chocolade, noten of andere ingrediënten toevoegen. Na slechts 25 minuten wachten kun je al smullen van je eigen creatie. Naast het feit dat de Cuisinart De Luxe ICE30BCE super handig is, biedt hij ook nog een aantal extra functies. Zo heeft hij een handig opbergsysteem voor de kabel, zodat je geen last hebt van rondslingerende draden. Daarnaast zijn de voetjes van de machine voorzien van anti-slip, zodat hij stevig op het aanrecht blijft staan tijdens het gebruik. Tot slot heeft de Cuisinart De Luxe ICE30BCE een dubbele geïsoleerde wand, waardoor het ijs langer koud blijft. Kortom, met deze ijsmachine haal je het beste uit jezelf én uit je ijscreatie!

Pluspunten
  • Dubbel geïsoleerde muur voor een gelijkmatige temperatuur. Elegant en stevig ontwerp. Anti-slip pootjes zorgen voor stabiliteit en veiligheid.

Minpunten
  • De ijsbak moet 10 tot 12 uur gekoeld worden voordat het klaar is. Het heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Cuisinart De Luxe ICE30BCE

Bekijk of de Cuisinart De Luxe ICE30BCE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Cuisinart ICE30BCE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!