1. blackfriday
  2. CrockPot CR062 5,7 Liter

CrockPot CR062 5,7 Liter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van CrockPot CR062 5,7 Liter CR062. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op CrockPot CR062 5,7 Liter. 

Specificaties CrockPot CR062 5,7 Liter
MerkCrock-Pot
FabrikantcodeCR062

Over Crock-Pot CR062

De CrockPot CR062 5,7 liter is de perfecte keukenhulp voor iedereen die van gemak en snelheid houdt. Met de meegeleverde stoommand en tang stoom je moeiteloos je favoriete groenten. Maar dat is niet alles, met de sauteerfunctie kun je ook heerlijke stukken vlees aanbraden voordat je ze langzaam gaart. Hierdoor krijgen je vleesgerechten een heerlijke krokante korst. Deze slowcooker is voorzien van 8 voorgeprogrammeerde programma's, waardoor het bereiden van een smaakvolle maaltijd een fluitje van een cent wordt. Binnen 20 minuten staat er al een verrukkelijke risotto op tafel. Dankzij de vergrendelfunctie en de rubberen rand om de deksel blijft de druk binnenin de pan behouden. Hierdoor gaan er geen smaken verloren tijdens het kookproces. Na het koken kun je de uitneembare pan eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het schoonmaken van de pan. Met de CrockPot CR062 5,7 liter bereid je moeiteloos de meest smaakvolle gerechten. Geniet van het gemak en de snelheid van deze geweldige slowcooker en verras jezelf en je gasten keer op keer met heerlijke maaltijden.

Pluspunten
  • Met de sauteerfunctie schroei je het vlees aan voor het slowcooken, zodat het een lekker krokant korstje krijgt. Met de automatische programma's stelt de slowcooker zelf de juiste temperatuur en tijd in voor het garen van jouw gerecht. De rubberen rand rondom het deksel sluit de pan goed af, waardoor er geen smaken verloren gaan.

Minpunten
  • Met het gesloten deksel kun je niet in de pan kijken en kun je het kookproces dus niet in de gaten houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de CrockPot CR062 5,7 Liter

Bekijk of de CrockPot CR062 5,7 Liter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Crock-Pot CR062, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!