1. blackfriday
  2. Crock-Pot CR061 2,4 Liter

Crock-Pot CR061 2,4 Liter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Crock-Pot CR061 2,4 Liter CR061. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Crock-Pot CR061 2,4 Liter. 

Specificaties Crock-Pot CR061 2,4 Liter
MerkCrock-Pot
FabrikantcodeCR061

Over Crock-Pot CR061

Met de Crock-Pot CR061 2,4 Liter bereid je heerlijke maaltijden voor 2 tot 3 personen. Dankzij de handige digitale timer stel je de pan eenvoudig in. Hiermee kun je de kooktijd bepalen, met een maximum van 20 uur. Zodra de bereiding klaar is of de ingestelde tijd is verstreken, schakelt de pan automatisch over naar de warmhoudstand. Op deze manier blijft je gerecht altijd op de juiste temperatuur. Een groot voordeel van het langzame opwarmproces is dat de vitaminen en smaken in je gerecht optimaal behouden blijven. Met het glazen deksel kun je gemakkelijk de voortgang van de bereiding in de gaten houden. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser schoonmaken. Met de Crock-Pot CR061 2,4 Liter ben je verzekerd van gemak en kwaliteit. Geniet van heerlijke gerechten die perfect op temperatuur blijven en waarbij de smaak en voedingswaarde behouden blijven. Voeg een nieuwe dimensie toe aan je kookervaring met deze praktische en gebruiksvriendelijke slowcooker.

Pluspunten
  • Met behulp van de timer weet je precies wanneer de slowcooker klaar is, zodat je het niet zelf hoeft te controleren. Dankzij de glazen deksel kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden. De binnenpan is gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine.

Minpunten
  • De slowcooker heeft geen timerfunctie en begint daarom direct met koken wanneer je hem aanzet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Crock-Pot CR061 2,4 Liter

Bekijk of de Crock-Pot CR061 2,4 Liter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Crock-Pot CR061, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!