1. blackfriday
  2. Crock-Pot CR052 4,7 Liter

Crock-Pot CR052 4,7 Liter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Crock-Pot CR052 4,7 Liter CR052. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Crock-Pot CR052 4,7 Liter. 

Specificaties Crock-Pot CR052 4,7 Liter
MerkCrock-Pot
FabrikantcodeCR052

Over Crock-Pot CR052

De Crock-Pot CR052 4,7 Liter is de perfecte keuze voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor 4 à 5 personen. Met deze slowcooker is koken een fluitje van een cent: 's ochtends voeg je eenvoudigweg de ingrediënten toe voor bijvoorbeeld een smakelijke stoofpot en wanneer je 's avonds thuiskomt van het werk, staat de maaltijd al voor je klaar. Zelfs als niet iedereen op tijd thuis is, hoef je je geen zorgen te maken. Schakel gewoon de warmhoudfunctie in en geniet op elk gewenst moment van een warme maaltijd. Deze slowcooker heeft een binnenpan die geschikt is voor gebruik in de oven en is voorzien van een handige teflon antiaanbaklaag. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vastgeplakte etensresten en is schoonmaken een fluitje van een cent. Bovendien zijn alle losse onderdelen vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het eten geen tijd hoeft te verspillen aan de afwas. Met de Crock-Pot CR052 4,7 Liter heb je alle gemakken binnen handbereik om moeiteloos heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van kostbare tijd met je dierbaren.

Pluspunten
  • Met de timer weet u precies wanneer de slowcooker klaar is en hoeft u dit niet zelf in de gaten te houden. De rubberen rand rondom het deksel sluit de pan goed af, zodat er geen smaken verloren gaan. Dankzij het glazen deksel kunt u het kookproces nauwlettend in de gaten houden.

Minpunten
  • De slowcooker heeft geen vertraging bij het starten en begint dus direct met koken wanneer je hem aanzet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Crock-Pot CR052 4,7 Liter

Bekijk of de Crock-Pot CR052 4,7 Liter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Crock-Pot CR052, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!