1. blackfriday
  2. Braun MultiQuick 9 MQ9147X

Braun MultiQuick 9 MQ9147X Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun MultiQuick 9 MQ9147X 0X22111377. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun MultiQuick 9 MQ9147X. 

Specificaties Braun MultiQuick 9 MQ9147X
MerkBraun
Fabrikantcode0X22111377

Over Braun 0X22111377

Met de Braun MultiQuick 9 MQ9147X, voorzien van een krachtige 1200 watt motor, kun je moeiteloos harde ingrediënten pureren en mixen. Dankzij de mogelijkheid om de snelheid van de messen aan te passen door harder of zachter op de bedieningsknop te drukken, heb je volledige controle over het mixproces. Bovendien beweegt de staafmixervoet op en neer, wat ervoor zorgt dat zelfs de meest hardnekkige stukjes volledig glad gepureerd worden. Naast pureren, biedt de Braun MultiQuick 9 MQ9147X ook de mogelijkheid om andere taken uit te voeren. Met de hakmolen kun je harde kaas, noten en kruiden fijnhakken. Voor het maken van heerlijke smoothies kun je het ijscrushmes gebruiken om ijsblokjes fijn te malen. En als je slagroom of eiwitten wilt kloppen, hoef je alleen maar de ballongarde op de mixer te klikken. Het speciale anti-spat design zorgt ervoor dat je keuken schoon blijft tijdens het gebruik. Het schoonmaken van de Braun MultiQuick 9 MQ9147X is een fluitje van een cent. Na gebruik kun je de staafmixer en de bijbehorende accessoires eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het handmatig reinigen ervan. Met zijn krachtige prestaties, veelzijdige functies en gemakkelijke reiniging, is de Braun MultiQuick 9 MQ9147X de ideale keukenhulp voor el.

Pluspunten
  • Met behulp van de meegeleverde accessoires kun je ook ingrediënten fijnhakken en slagroom en eiwitten opkloppen. Dankzij de krachtige motor kun je de staafmixer ook gebruiken voor harde ingrediënten en meerdere bereidingen achter elkaar. Je kunt de snelheid nauwkeurig en gemakkelijk aanpassen aan de bereiding door harder of zachter op de knop te drukken.

Minpunten
  • Er is geen opbergdoos inbegrepen om de accessoires netjes op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun MultiQuick 9 MQ9147X

Bekijk of de Braun MultiQuick 9 MQ9147X mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X22111377, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!