1. Braun MultiQuick 7 MQ7035X

Braun MultiQuick 7 MQ7035X Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun MultiQuick 7 MQ7035X 0X22111290. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun MultiQuick 7 MQ7035X. 

Specificaties Braun MultiQuick 7 MQ7035X
MerkBraun
Fabrikantcode0X22111290

Over Braun 0X22111290

Met de Braun MultiQuick 7 MQ7035X is het bereiden van gerechten een fluitje van een cent. Deze krachtige staafmixer wordt geleverd met een handige hakmolen, waarmee je moeiteloos ingrediënten kunt fijnhakken. Of je nu een uitje wilt snipperen of heerlijke pindakaas of pesto wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk. Daarnaast ontvang je ook een ballongarde bij deze set. Hiermee kun je eenvoudig slagroom opkloppen en eiwitten stijf kloppen. De motor van de MQ7035X is zo ontworpen dat deze niet oververhit raakt, zelfs niet bij dagelijks gebruik. Dit is te danken aan het krachtige vermogen van de staafmixer. Wat deze staafmixer echt uniek maakt, is de ActiveBlade technologie. De staafmixervoet beweegt op en neer, waardoor je minder kracht hoeft te zetten bij het mixen van harde ingrediënten. Hierdoor kun je moeiteloos door zowel zachte als harde ingrediënten mixen. Bovendien kun je met de traploos instelbare snelheid gemakkelijk de mixsnelheid aanpassen. Druk simpelweg harder op de knop als je een hogere snelheid wilt bereiken. Met de Braun MultiQuick 7 MQ7035X heb je de volledige controle over jouw mixresultaten.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde hakmolen kun je ingrediënten fijnhakken en met de ballongarde kun je ingrediënten opkloppen

    .

    Je kunt de staafmixer dagelijks gebruiken, zelfs voor harde ingrediënten, zonder dat de motor oververhit raakt

    .

    Dankzij de ActiveBlade technologie beweegt de staafmixervoet heen en weer, zodat je minder kracht nodig hebt om te pureren.

Minpunten
  • Er is geen foodprocessor inbegrepen om ingrediënten te snijden en raspen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun MultiQuick 7 MQ7035X

Bekijk of de Braun MultiQuick 7 MQ7035X mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X22111290, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!