1. blackfriday
  2. Braun MultiQuick 5 MQ525

Braun MultiQuick 5 MQ525 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun MultiQuick 5 MQ525 0X81300110. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun MultiQuick 5 MQ525. 

Specificaties Braun MultiQuick 5 MQ525
MerkBraun
Fabrikantcode0X81300110

Over Braun 0X81300110

Met de Braun MultiQuick 5 MQ525 haal je een veelzijdige staafmixer in huis die perfect is voor dagelijks gebruik. Naast het pureren en mixen van ingrediënten, kun je met deze staafmixer ook gemakkelijk slagroom en eiwitten opkloppen met de meegeleverde ballongarde. Bovendien kun je met de hakmolen moeiteloos uien fijnhakken en kruiden vermalen voor het bereiden van heerlijke gerechten. Ook het maken van dips en sauzen, zoals pesto, wordt een eitje dankzij de handige hakmolen. De Braun MultiQuick 5 MQ525 wordt geleverd inclusief een handige maatbeker van 0,6 liter, waardoor je vloeistoffen direct kunt afmeten zonder extra afwas te hoeven doen. Met de maataanduiding op de beker wordt het afmeten van ingrediënten nog eenvoudiger. De staafmixer heeft 2 standen, zodat je kunt kiezen tussen een harde stand voor fijne mixen en een zachte stand voor wat grovere mixen. Met zijn compacte formaat en ergonomisch ontwerp ligt de Braun MultiQuick 5 MQ525 prettig in de hand en is hij gemakkelijk te gebruiken. Kortom, met deze praktische basis staafmixer heb je alles in huis om snel en moeiteloos heerlijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde ballongarde klopt u slagroom, eiwitten en licht beslag op. U hakt ingrediënten fijn, zoals een uitje of noten, dankzij de meegeleverde hakmolen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze blender niet om meerdere bereidingen achter elkaar te maken en alleen voor zachte ingrediënten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun MultiQuick 5 MQ525

Bekijk of de Braun MultiQuick 5 MQ525 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X81300110, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!