1. blackfriday
  2. Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce

Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce 0X22111192. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce. 

Specificaties Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce
MerkBraun
Fabrikantcode0X22111192

Over Braun 0X22111192

De Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce is een veelzijdige keukenhulp die perfect is voor allerlei taken. Met de bijgeleverde hakmolen kun je gemakkelijk uien snipperen of koekjes fijnmalen voor een heerlijke taartbodem. De ballongarde is ideaal voor het luchtig kloppen van slagroom, zonder dat je last krijgt van vermoeide armen. En met de staafmixer kun je soepen pureren, gezonde smoothies maken of een smakelijke mayonaise bereiden om bij je aardappeltjes te serveren. Het beste van alles is dat alle losse onderdelen van deze keukenhulp eenvoudig in de vaatwasmachine kunnen worden gereinigd. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook het gedoe van handmatig afwassen. De Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce is dus niet alleen een handige en uitgebreide keukenhulp, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Met dit apparaat kun je moeiteloos heerlijke gerechten bereiden en genieten van je tijd in de keuken.

Pluspunten
  • Je gebruikt deze staafmixer kort voor harde ingrediënten en langer achter elkaar voor zachte ingrediënten. Met de meegeleverde hakmolen hak je ingrediënten fijn, zoals een uitje of noten. Met de meegeleverde ballongarde klop je slagroom, eiwitten en licht beslag op. Je gebruikt deze staafmixer kort voor harde ingrediënten en langer achter elkaar voor zachte ingrediënten. Met de bijgeleverde hakmolen hak je ingrediënten fijn, zoals een ui of noten. Met de bijgeleverde ballongarde klop je slagroom, eiwitten en licht beslag op.

Minpunten
  • De blender is niet geschikt om harde ingrediënten langdurig achter elkaar te mixen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce

Bekijk of de Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X22111192, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!