1. Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit

Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit 0X22111475. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit. 

Specificaties Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit
MerkBraun
Fabrikantcode0X22111475

Over Braun 0X22111475

Met de Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit haal je een handige en comfortabele staafmixer in huis, perfect voor beginners in de keuken. Deze staafmixer weegt slechts 630 gram, waardoor je moeiteloos ingrediënten kunt pureren zonder veel inspanning te hoeven leveren. Met slechts één druk op de knop bedien je dit apparaat eenvoudig. Dit is erg handig, want zo ben je altijd verzekerd van de juiste snelheid. Of je nu een uitje wilt snipperen of noten wilt hakken, de mini hakmolen is de ideale oplossing. Bovendien kun je met de meegeleverde ballongarde gemakkelijk slagroom en eiwitten opkloppen. Dankzij het EasyTwist systeem kun je de opzetstukken na gebruik moeiteloos loskoppelen. Het enige wat je hoeft te doen, is een slag aan de motor draaien en het opzetstuk kan worden verwijderd. Dit maakt het schoonmaken van de losse onderdelen een fluitje van een cent. Je kunt ze gewoon in de vaatwasser plaatsen, zodat je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan afwassen. Met de Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardige staafmixer in huis, maar ook een apparaat dat je tijd en moeite bespaart.

Pluspunten
  • De blender is lichtgewicht, zodat je comfortabel je ingrediënten kunt pureren. Met de bijgeleverde accessoires kun je ingrediënten fijn hakken en slagroom en eiwitten opkloppen. Na gebruik kun je de losse onderdelen in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze staafmixer niet om meerdere bereidingen achter elkaar te maken en alleen voor zachte ingrediënten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit

Bekijk of de Braun MultiQuick 1 MQ10.202M Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X22111475, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!