1. Braun MultiMix 3 HM3100

Braun MultiMix 3 HM3100 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun MultiMix 3 HM3100 HM3100. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun MultiMix 3 HM3100. 

Specificaties Braun MultiMix 3 HM3100
MerkBraun
FabrikantcodeHM3100

Over Braun HM3100

Maak het jezelf gemakkelijk in de keuken met de Braun MultiMix 3 HM3100 handmixer. Deze handmixer is speciaal ontworpen om verschillende soorten beslag moeiteloos te bereiden. Dankzij de verticaal geplaatste motor, ligt het gewicht van de mixer niet in je hand, maar in de kom. Dit zorgt ervoor dat je minder belasting voelt tijdens het mixen en meer comfort ervaart. De Braun MultiMix 3 HM3100 handmixer wordt geleverd met deeghaken en gardes, waardoor je moeiteloos pizza- of taartdeeg kunt kneden en slagroom en eiwitten luchtig kunt kloppen. Met de 5 snelheden en de handige turbofunctie behoud je optimale controle over het mixproces. Of je nu snel wilt mixen of juist langzaam wilt mengen, met deze handmixer kan het allemaal. Om je mixervaring nog veiliger en prettiger te maken, is de Braun MultiMix 3 HM3100 handmixer voorzien van een comfortabel en stabiel soft grip handvat. Dit zorgt voor een stevige grip, zelfs als je handen nat of vettig zijn. Dus geen zorgen meer over ongelukjes in de keuken. Kies voor de Braun MultiMix 3 HM3100 handmixer en geniet van het gemak en de controle die het biedt bij het bereiden van heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Met slechts één druk op de knop wissel je de mix-accessoires. Dankzij de verticaal geplaatste motor rust het gewicht in de kom, niet in je hand. Dankzij het flexibele snoer en de platte achterkant kun je de mixer eenvoudig even neerzetten.

Minpunten
  • Niet zo goed geschikt voor zware kneedwerken, zoals volkoren brooddeeg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun MultiMix 3 HM3100

Bekijk of de Braun MultiMix 3 HM3100 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun HM3100, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!