1. Braun MQ5260WHBL

Braun MQ5260WHBL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun MQ5260WHBL 0X22111348. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun MQ5260WHBL. 

Specificaties Braun MQ5260WHBL
MerkBraun
Fabrikantcode0X22111348

Over Braun 0X22111348

Met de krachtige Braun MQ5260WHBL kun je moeiteloos verse ingrediënten pureren en ze vervolgens met de spiraalsnijder in slierten snijden. Deze staafmixer is voorzien van een verbeterde voet met een extra mes, waardoor zelfs harde ingrediënten binnen enkele seconden tot een gladde puree worden gemixt. Met maar liefst 21 verschillende snelheden kun je eenvoudig het gewenste tempo kiezen, en dit kun je gemakkelijk aanpassen met je duim. De spiraalsnijder wordt geleverd met drie verschillende messen, zodat je zelf de dikte van de slierten kunt bepalen. Of je nu wilt genieten van pappardelle, tagliatelle of linguine, met dit veelzijdige apparaat kun je talloze gerechten bereiden. Dankzij het handige EasyClick systeem kun je eenvoudig tussen de accessoires wisselen. Bovendien zorgt de krachtige 1000 watt motor van de staafmixer ervoor dat de spiraalsnijder tot wel 30% sneller werkt dan andere elektrische spiraalsnijders. Hierdoor staat het eten extra snel op tafel en kun je genieten van heerlijke maaltijden in een handomdraai.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je de staafmixer ook gebruiken voor harde ingrediënten en om meerdere bereidingen achter elkaar te maken. Met de 21 verschillende standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de bereiding, zodat je niet te hard of te zacht mixt. De spiraalsnijder wordt geleverd met 3 inzetstukken om ingrediënten in pappardelle, tagliatelle en linguine te snijden.

Minpunten
  • Er is geen hakmolen inbegrepen om ingrediënten fijn te hakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun MQ5260WHBL

Bekijk of de Braun MQ5260WHBL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X22111348, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!