1. Braun KG 7070 Koffiemolen

Braun KG 7070 Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun KG 7070 Koffiemolen 0X17711000. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun KG 7070 Koffiemolen. 

Specificaties Braun KG 7070 Koffiemolen
MerkBraun
Fabrikantcode0X17711000

Over Braun 0X17711000

Met de Braun KG 7070 Koffiemolen wordt het malen van koffiebonen een eenvoudige en nauwkeurige klus. Deze koffiemolen is speciaal ontworpen om precies genoeg bonen te malen voor het zetten van 2 tot 12 kopjes heerlijke koffie. Of je nu de voorkeur geeft aan een cafetière, filterapparaat of een espressomachine, met de 15 verschillende maalstanden kun je altijd de perfecte maalgraad kiezen. Deze koffiemolen is voorzien van vlakke maalschijven, die zorgen voor een gelijkmatige maling en een gebalanceerd koffiearoma. Je kunt dus genieten van een intense smaakervaring bij elke kop koffie die je zet. Daarnaast beschikt de Braun KG 7070 over een ruim bonenreservoir met een inhoud van 220 gram. Dit reservoir is transparant, zodat je altijd kunt zien hoeveel bonen er nog over zijn. Een handig kenmerk van deze koffiemolen is dat de gemalen koffie direct in het meegeleverde opvangbakje terechtkomt. Dit zorgt voor een probleemloze en hygiënische maling, zonder dat je koffiepoeder verspilt. Met de Braun KG 7070 Koffiemolen ben je dus verzekerd van versgemalen koffie van hoge kwaliteit, elke keer weer.

Pluspunten
  • Met de 15 verschillende maalstanden kun je eenvoudig instellen hoe grof of fijn je de bonen maalt. Je kunt eenvoudig instellen voor hoeveel kopjes je koffie wilt malen. De stalen behuizing is veel steviger dan een behuizing van kunststof.

Minpunten
  • Het is niet haalbaar om een filterhouder onder de tuit te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun KG 7070 Koffiemolen

Bekijk of de Braun KG 7070 Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X17711000, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!