1. blackfriday
  2. Braun KF3120WH

Braun KF3120WH Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun KF3120WH 0X13211018. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun KF3120WH. 

Specificaties Braun KF3120WH
MerkBraun
Fabrikantcode0X13211018

Over Braun 0X13211018

Met de Braun KF3120WH kun je moeiteloos 10 kopjes koffie zetten. Vul eenvoudig de draaiende filterhouder met koffie en geniet van de heerlijke geur die zich door de keuken verspreidt. De verse koffie stroomt vervolgens moeiteloos in de glazen kan. Op de kan kun je precies aflezen hoeveel kopjes koffie je hebt gezet, zodat je nooit meer hoeft te raden. Ben je zo enthousiast dat je niet kunt wachten tot de koffie helemaal klaar is? Geen probleem! Dankzij de handige druppelstop kun je al een kopje inschenken terwijl het zetproces nog bezig is. Zo kun je meteen genieten van een heerlijk kopje koffie, zelfs voordat de hele pot klaar is. En als je je geen zorgen wilt maken over het warm houden van de koffie, dan is de warmhoudplaat van de Braun KF3120WH de ideale oplossing. Deze plaat houdt je koffie warm, zodat je er op elk moment van kunt genieten. En als je per ongeluk vergeet de koffiemachine uit te schakelen, hoef je je geen zorgen te maken. Na 40 minuten schakelt dit filterapparaat namelijk automatisch uit, wat zorgt voor extra veiligheid en energiebesparing.

Pluspunten
  • De druppelstop zorgt ervoor dat er geen nadruppelen is wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang warm. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie maakt.

Minpunten
  • Zonder een regelbare koffiesterkte pas je de sterkte van je kopje koffie niet aan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun KF3120WH

Bekijk of de Braun KF3120WH mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X13211018, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!