1. Braun KF3120BK

Braun KF3120BK Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun KF3120BK 0X13211019. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun KF3120BK. 

Specificaties Braun KF3120BK
MerkBraun
Fabrikantcode0X13211019

Over Braun 0X13211019

Met de Braun KF3120BK kan je moeiteloos 10 kopjes heerlijke koffie zetten. Vul eenvoudig de draaiende filterhouder met gemalen koffie en geniet vervolgens van de verse koffie die in de glazen kan terechtkomt. Op de kan staat duidelijk aangegeven hoeveel kopjes koffie erin zitten, zodat je precies weet hoeveel er nog over is. En als je echt niet kunt wachten en alvast een kopje koffie wilt inschenken terwijl het zetproces nog bezig is, dan is dat geen enkel probleem dankzij de handige druppelstop. Naast de geweldige functionaliteiten, beschikt de Braun KF3120BK ook over een warmhoudplaat die ervoor zorgt dat jouw pot koffie lekker warm blijft. Je kunt dus op je gemak genieten van meerdere kopjes koffie zonder je zorgen te maken over de temperatuur. En als je het filterapparaat per ongeluk aan laat staan, schakelt het na 40 minuten automatisch uit, wat niet alleen energie bespaart, maar ook zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Kortom, de Braun KF3120BK is de ideale koffiemachine voor zowel individueel gebruik als voor gezellige momenten met vrienden en familie.

Pluspunten
  • De druppelstop zorgt ervoor dat er geen druppels nadruppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten warm. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kan je eenvoudig bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun KF3120BK

Bekijk of de Braun KF3120BK mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X13211019, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!