1. Brabantia BBEK1130BK Zwart

Brabantia BBEK1130BK Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Brabantia BBEK1130BK Zwart BBEK1130BK. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Brabantia BBEK1130BK Zwart. 

Specificaties Brabantia BBEK1130BK Zwart
MerkBrabantia
FabrikantcodeBBEK1130BK

Over Brabantia BBEK1130BK

Met de Brabantia BBEK1130BK Zwart friteuse hoef je minder vaak het frituurvet te vervangen, dankzij de handige ingebouwde vetfilter. Deze filter zorgt ervoor dat restjes frietjes en paneermeel uit het frituurvet worden gefilterd. Bovendien frituur je altijd in schoon vet, omdat eventuele etensresten naar het koude gedeelte onderin de pan zakken. De friteuse is voorzien van een uitneembare binnenpan met een inhoud van 4 liter, wat genoeg is om frietjes te bakken voor ongeveer 4 personen. Het temperatuurlampje geeft duidelijk aan wanneer de olie op de juiste temperatuur is, zodat je precies weet wanneer je de frietjes of snacks in de pan kunt leggen. Met de handige draaiknop kun je de gewenste temperatuur instellen, tot maximaal 190 graden Celsius. Je kunt de bereiding van je frietjes of snacks goed in de gaten houden dankzij het kijkvenster. En het beste van alles is dat je na het eten de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt zetten. Zo bespaar je tijd en moeite bij het schoonmaken van de friteuse. Met de Brabantia BBEK1130BK Zwart friteuse geniet je keer op keer van heerlijke, knapperige frietjes en snacks, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Dankzij de filterstand hoef je het vet na gebruik minder vaak te verschonen en kun je in schone olie frituren. De timer geeft een geluidssignaal wanneer je gerecht klaar is, zodat je niet zelf de tijd hoeft bij te houden. De buitenkant blijft koel tijdens het gebruik, waardoor je veilig in de buurt van kinderen kunt frituren.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen indicator om aan te geven wanneer je het frituurvet moet vervangen, dus moet je zelf in de gaten houden wanneer dat nodig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Brabantia BBEK1130BK Zwart

Bekijk of de Brabantia BBEK1130BK Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Brabantia BBEK1130BK, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!