1. blackfriday
  2. Brabantia BBEK1130 Zilver

Brabantia BBEK1130 Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Brabantia BBEK1130 Zilver BBEK1130. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Brabantia BBEK1130 Zilver. 

Specificaties Brabantia BBEK1130 Zilver
MerkBrabantia
FabrikantcodeBBEK1130

Over Brabantia BBEK1130

Met de Brabantia BBEK1130 Zilver friteuse hoef je niet zo vaak het frituurvet te verversen, dankzij de handige ingebouwde vetfilter. Deze filter zorgt ervoor dat er geen restjes frieten of paneermeel in je frituurvet achterblijven. Bovendien zorgt het ervoor dat het vet schoon blijft, omdat eventuele etensresten naar het koude gedeelte onder in de pan zakken. De friteuse is voorzien van een uitneembare binnenpan met een inhoud van 4 liter, waarin je genoeg frietjes kunt bakken voor ongeveer 4 personen. Dankzij het handige temperatuurlampje weet je precies wanneer de olie op de juiste temperatuur is, zodat je op het juiste moment je frietjes of snacks kunt toevoegen. Met behulp van de draaiknop kun je de gewenste temperatuur instellen, tot maximaal 190 graden Celsius. Het kijkvenster zorgt ervoor dat je de frietjes of snacks goed in de gaten kunt houden tijdens het frituren. En het beste van alles is dat de losse onderdelen van de friteuse gewoon in de vaatwasser kunnen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Brabantia BBEK1130 Zilver friteuse geniet je van heerlijk knapperige frietjes en snacks, zonder gedoe en met het gemak van een ingebouwde vetfilter en vaatwasserbestendige onderdelen. Voel je als een professional in je eigen keuken met deze stijl.

Pluspunten
  • Dankzij de filterstand filter je het vet na gebruik, zodat je het minder vaak hoeft te vervangen en je in schone olie frituurt. De timer geeft een geluidssignaal wanneer je maaltijd klaar is, zodat je niet zelf de tijd hoeft bij te houden. De buitenkant blijft koel tijdens gebruik, waardoor je veilig kunt frituren in de buurt van kinderen.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen vervangingsindicator, dus moet je zelf in de gaten houden wanneer je het frituurvet moet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Brabantia BBEK1130 Zilver

Bekijk of de Brabantia BBEK1130 Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Brabantia BBEK1130, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!