1. blackfriday
  2. Brabantia BBEK1092

Brabantia BBEK1092 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Brabantia BBEK1092 BBEK1092. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Brabantia BBEK1092. 

Specificaties Brabantia BBEK1092
MerkBrabantia
FabrikantcodeBBEK1092

Over Brabantia BBEK1092

De Brabantia BBEK1092 is een krachtige mixer met een vermogen van 1000 watt. Met dit indrukwekkende vermogen kun je niet alleen licht beslag en deeg bereiden, maar ook zwaar deeg zoals brood- en pizzadeeg. Je kunt de snelheid van de mixer nauwkeurig instellen op basis van de bereiding die je maakt. Met 8 verschillende standen en een pulse stand kun je het vermogen precies aanpassen aan jouw behoeften. De pulse stand geeft kort extra vermogen, waardoor je beslag nog gladder wordt. Bij deze mixer ontvang je een ruime mengkom met een inhoud van 5,2 liter. Dit maakt het eenvoudig om grote hoeveelheden te bereiden. Om te voorkomen dat er spetters uit de kom vliegen tijdens het mixen, is de mixer voorzien van een handige antispatdeksel. Dit bespaart je weer schoonmaakwerk achteraf. Bovendien schakelt de machine automatisch uit na 10 minuten gebruik, wat niet alleen energiezuinig is, maar ook zorgt voor extra veiligheid. Met de Brabantia BBEK1092 kun je dus met gemak heerlijke creaties maken, terwijl je energie bespaart en jezelf beschermt.

Pluspunten
  • Dankzij de sterke motor kneedt u zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg. Met de handvatten op de grote kom verplaatst u de mengkom gemakkelijk. Met de 8 standen stelt u de snelheid af op uw bereiding.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Brabantia BBEK1092

Bekijk of de Brabantia BBEK1092 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Brabantia BBEK1092, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!