1. Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal 18.2146.00.00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. 

Specificaties Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal
MerkBourgini
Fabrikantcode18.2146.00.00

Over Bourgini 18.2146.00.00

Met de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal bereid je moeiteloos een heerlijke maaltijd voor een grote groep van maar liefst 6 personen. Deze XXL airfryer heeft een indrukwekkende inhoud van 6 liter, waardoor je in één keer genoeg frietjes kunt maken voor iedereen. Maar dat is nog niet alles! Deze fantastische airfryer is uitgerust met 7 automatische programma's, waardoor je gemakkelijk verschillende gerechten kunt bereiden zonder dat je zelf de instellingen hoeft te bedenken. Met slechts één druk op de knop selecteer je het gewenste programma. Of je nu bevroren frietjes, garnalen, vis, kippenpoten of zelfs cupcakes wilt maken, deze airfryer heeft voor alles een speciaal programma. Dankzij het handige digitale display is het selecteren van de programma's een fluitje van een cent. Maar ook voor andere bereidingen kun je de temperatuur en baktijd naar eigen wens instellen met behulp van de knoppen op het display. Zo heb je altijd volledige controle over je gerechten. Na het bereiden van je maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak. De mand van de airfryer is namelijk vaatwasserbestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook het gedoe van het handmatig schoonmaken van de mand. Kortom, met de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar.

Pluspunten
  • Met de 7 automatische bakprogramma's hoef je niet te denken aan de juiste baktemperatuur en -tijd. In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 6 of meer personen tegelijkertijd. Je kunt de mand gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Deze heteluchtfriteuse heeft geen koude wand, waardoor de buitenkant erg heet is tijdens gebruik.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal

Bekijk of de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bourgini 18.2146.00.00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!