1. Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus – 8 personen

Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen 16.1108.00.00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen. 

Specificaties Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen
MerkBourgini
Fabrikantcode16.1108.00.00

Over Bourgini 16.1108.00.00

Met de Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen kan je gezellig samen koken met een grote groep mensen. Deze grill heeft een gedeelte dat gebruikt kan worden als steengrill, waardoor je heerlijk vlees kunt grillen zonder het gebruik van olie of boter. Dit is niet alleen handig om vlekken op je tafelkleed te voorkomen, maar het zorgt er ook voor dat je gezonder kunt gourmetten met minder vet. Je kunt eenvoudig de temperatuur aanpassen aan je gerechten. Zo kan je een lagere temperatuur instellen voor groenten en een hogere temperatuur voor het dichtschroeien van je vlees. Na het gourmetten kunnen de pannetjes en de uitneembare plaat gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser. De Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol ontworpen. Het strakke, moderne design past perfect bij elke keukeninrichting. Daarnaast is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Het is gemakkelijk te bedienen en de temperatuur kan nauwkeurig worden ingesteld met behulp van de geïntegreerde draaiknoppen. Dankzij de ruime afmetingen is er voldoende ruimte voor 8 personen om te genieten van een heerlijke maaltijd. Of je nu een feestje geeft of gewoon een gezellige avond met vrienden en familie wilt hebben, met de Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus zorg je voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde steenplaat kun je jouw ingrediënten ook zonder olie of boter grillen. Je kunt gemakkelijk de temperatuur instellen dankzij de regelbare thermostaat. Het gourmetstel warmt snel op dankzij het vermogen van 1400 watt.

Minpunten
  • Het gourmetstel heeft een aardige grootte en is daardoor moeilijker op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen

Bekijk of de Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bourgini 16.1108.00.00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!