1. Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus – 8 personen

Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus - 8 personen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus - 8 personen 16.1008.00.00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus - 8 personen. 

Specificaties Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus - 8 personen
MerkBourgini
Fabrikantcode16.1008.00.00

Over Bourgini 16.1008.00.00

Met de Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus - 8 personen haal je de gezelligheid in huis voor een heerlijke gourmetavond met je grote gezelschap. Deze veelzijdige grill biedt de mogelijkheid om zowel te gourmetten als te racletten, dankzij de 2 verschillende lagen. Hiermee kun je tegelijkertijd genieten van een sappig rundervinkje dat je grilt op de bovenste laag, terwijl je op de laag eronder een smakelijk pannenkoekje met gesmolten kaas bakt. Het instellen van de temperatuur is een fluitje van een cent met deze grill. Met de traploze regeling kun je de temperatuur naar wens aanpassen. Zo kun je de temperatuur lager zetten voor het bereiden van je verse groenten en deze perfect knapperig houden, terwijl je de temperatuur hoger zet om je vlees snel dicht te schroeien en een heerlijke sappige smaak te creëren. Na het gourmetten kunnen de pannetjes en de uitneembare plaat eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasmachine, wat zorgt voor een moeiteloze schoonmaakervaring. Met de Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus - 8 personen geniet je van een gezellige en smaakvolle avond met vrienden en familie. Deze veelzijdige grill zorgt ervoor dat iedereen zijn favoriete gerechten kan bereiden en tegelijkertijd kunnen jullie samen genieten van elkaars gezelschap. Haal deze praktische en stijlvolle grill in.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk de temperatuur instellen door de regelbare thermostaat. Het gourmetstel warmt snel op dankzij het vermogen van 1400 watt. Met de onderste baklaag kun je eitje of kaas racletten voor je hamburger.

Minpunten
  • Het gourmetstel heeft een behoorlijk formaat en is daarom moeilijker op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus - 8 personen

Bekijk of de Bourgini Gourmette/Raclette/Grill Plus - 8 personen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bourgini 16.1008.00.00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!