1. blackfriday
  2. Bosch PXX975DC1E

Bosch PXX975DC1E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch PXX975DC1E PXX975DC1E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch PXX975DC1E. 

Specificaties Bosch PXX975DC1E
MerkBosch
FabrikantcodePXX975DC1E

Over Bosch PXX975DC1E

De Bosch PXX975DC1E is een kookplaat die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn geavanceerde functies en slimme technologieën, is deze kookplaat een ware aanwinst voor elke keuken. Met de automatische panherkenning hoef je je nooit meer zorgen te maken over het formaat of de plaats van je pannen. Je kunt je pan simpelweg op elke willekeurige plek op de kookplaat zetten en het apparaat past automatisch de instellingen aan. Of je nu een kleine sauspan gebruikt of een grote pan erwtensoep, deze kookplaat zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig en efficiënt worden verwarmd. Daarnaast biedt de Bosch PXX975DC1E de mogelijkheid om de kookzones aan elkaar te koppelen, zodat je kunt koken op vier kookzones. Met slechts één druk op de knop creëer je een klassieke kookplaat die perfect is voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk. En met de PerfectFry BraadSensor kun je altijd een perfecte biefstuk bereiden. Dankzij de sensor blijft de temperatuur in de pan constant, waardoor je gerechten altijd gelijkmatig worden gegaard. Bovendien heeft deze kookplaat een boostfunctie waarmee je een pan water snel aan de kook kunt brengen. En maak je geen zorgen als je pan per ongeluk overkookt, want de overkookbeveiliging schakelt de betreffende kookzone automatisch uit. Met de Bosch PXX975DC1E ben je verzekerd.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één grote zone of drie aparte zones. Bereid mals en sappig vlees met behulp van de braadsensor. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.

Minpunten
  • Voor deze kookplaat is een 5-polige stekker, kabel en stopcontact vereist

    .

    De stekker wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch PXX975DC1E

Bekijk of de Bosch PXX975DC1E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch PXX975DC1E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!