1. blackfriday
  2. Bosch PVQ775FC5E

Bosch PVQ775FC5E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch PVQ775FC5E PVQ775FC5E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch PVQ775FC5E. 

Specificaties Bosch PVQ775FC5E
MerkBosch
FabrikantcodePVQ775FC5E

Over Bosch PVQ775FC5E

Met de Bosch PVQ775FC5E inbouw inductie kookplaat bereid je jouw biefstuk of zalm op een heerlijk malse manier. De PerfectFry braadsensor meet voortdurend de temperatuur in de pan en zorgt ervoor dat deze constant blijft. Zo voorkom je dat je gerecht aanbrandt. Je hebt de keuze uit 4 vermogensstanden om de perfecte baktemperatuur te bereiken. Met de handige MoveMode functie heb je automatische instellingen voor- en achterin de kookplaat. Zo kun je bijvoorbeeld je pan met ratatouille voorin plaatsen om de ui te fruiten, terwijl je de saus achterin laat pruttelen. Dankzij de speciale braadzone kun je ook gemakkelijk gebruik maken van een braadslede of grillplaat, waardoor je meer ruimte creëert voor langwerpige pannen. Na het koken kun je de instellingen eenvoudig opslaan met behulp van de geheugenfunctie. Bovendien krijg je direct inzicht in hoeveel energie je hebt verbruikt. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Deze kun je apart bestellen en moet door een elektricien aan de kookplaat worden bevestigd, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

Pluspunten
  • Na het koken kun je in één oogopslag zien hoeveel energie je hebt verbruikt. Maak gebruik van de flexibele kookzones als één grote zone of 2 aparte zones. Bereid mals en sappig vlees met behulp van de braadsensor.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch PVQ775FC5E

Bekijk of de Bosch PVQ775FC5E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch PVQ775FC5E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!