1. blackfriday
  2. Bosch PIV975DC1E

Bosch PIV975DC1E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch PIV975DC1E PIV975DC1E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch PIV975DC1E. 

Specificaties Bosch PIV975DC1E
MerkBosch
FabrikantcodePIV975DC1E

Over Bosch PIV975DC1E

Met de Bosch PIV975DC1E inductie kookplaat wordt koken en bakken een fluitje van een cent. Met behulp van de intuïtieve touchbediening selecteer je moeiteloos welke van de 5 kookzones je wilt gebruiken. Maar dat is nog niet alles! Deze kookplaat biedt maar liefst 17 verschillende vermogensstanden, zodat je elk gerecht op de juiste manier kunt bereiden. Dankzij de geavanceerde PerfectFry-techniek hoef je niet langer te raden naar de ideale bereidingswijze van je favoriete recepten. Geluidssignalen geven nauwkeurig aan wanneer je het eten in de pan kunt plaatsen, zodat je altijd een perfect resultaat krijgt. Bovendien schakelt de handige timer de kookzones automatisch uit na het koken, waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor overkoken. Maar dat is nog niet alles! Het schoonmaken van deze kookplaat is een fluitje van een cent. Met slechts een veeg is de glazen kookplaat weer helemaal schoon en klaar voor de volgende kooksessie. Laat de Bosch PIV975DC1E inductie kookplaat je culinaire avonturen naar een hoger niveau tillen!

Pluspunten
  • Bereid malser en sappiger vlees met behulp van de braadsensor. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je diverse opties voor het klaarmaken van gerechten. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt zodra de gewenste temperatuur is bereikt.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen ruimte voor langwerpige of grote pannen. De kookplaat heeft geen braadzone voor langwerpige pannen en braadsledes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch PIV975DC1E

Bekijk of de Bosch PIV975DC1E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch PIV975DC1E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!