1. blackfriday
  2. Bosch PIV851FC5E

Bosch PIV851FC5E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch PIV851FC5E PIV851FC5E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch PIV851FC5E. 

Specificaties Bosch PIV851FC5E
MerkBosch
FabrikantcodePIV851FC5E

Over Bosch PIV851FC5E

De Bosch PIV851FC5E is een innovatieve inductie kookplaat van 80 centimeter breed. Met 5 kookzones en een handige braadsensor zorgt dit apparaat ervoor dat jij altijd de perfecte bereiding krijgt voor je favoriete gerechten. Of je nu een biefstuk wilt met een rare, medium of well done bereiding, met de braadsensor kun je precies de gewenste gaarheid instellen. Terwijl je biefstuk langzaam gaart, kun je met de boostfunctie in no time een pan met water aan de kook brengen. Daarnaast biedt deze kookplaat de mogelijkheid om voor elke kookzone een aparte eindtijd in te stellen, ideaal als je gerechten hebt met verschillende bereidingstijden. Wanneer de ingestelde tijd is verstreken, schakelt de kookzone automatisch uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je groenten doorkoken en kun je met een gerust hart andere taken in de keuken uitvoeren. Maar dat is nog niet alles! Na het bereiden van je avondeten kun je eenvoudig zien hoeveel energie je hebt verbruikt. Op deze manier kun je op een handige manier je eigen energieverbruik monitoren en bewust kiezen voor een duurzamere levensstijl.

Pluspunten
  • Na het koken kun je in één oogopslag zien hoeveel energie je hebt verbruikt. Met de boostfunctie worden pannen extra snel opgewarmd. Bereidt mals en sappig vlees met hulp van de braadsensor.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen ruimte voor langwerpige of grote pannen. De kookzones schakelen niet automatisch uit als de pan overkookt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch PIV851FC5E

Bekijk of de Bosch PIV851FC5E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch PIV851FC5E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!