1. blackfriday
  2. Bosch PIF651FB1E

Bosch PIF651FB1E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch PIF651FB1E PIF651FB1E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch PIF651FB1E. 

Specificaties Bosch PIF651FB1E
MerkBosch
FabrikantcodePIF651FB1E

Over Bosch PIF651FB1E

Met de Bosch PIF651FB1E inbouw inductie kookplaat kun je heerlijk koken en genieten van de vele handige functies. Dankzij de braadzone kun je gemakkelijk meer ruimte creëren voor je braadslede, zodat je je zalm perfect kunt bakken of je hamburger kunt grillen. Daarnaast is er een handige geheugenfunctie waarmee je de instellingen kunt opslaan, zodat je de volgende keer niet meer hoeft te zoeken naar de juiste kookstand. De inductie kookplaat herkent direct de pan die je erop zet en past automatisch de grootte van de kookzone aan. Hierdoor verbruik je nooit meer energie dan nodig is. Met maar liefst 17 verschillende kookstanden heb je altijd de juiste temperatuur voor elk gerecht. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd, dus zorg ervoor dat je deze apart bestelt. Het is belangrijk om te weten dat de stekker nog aan de kookplaat moet worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. Met de Bosch PIF651FB1E inbouw inductie kookplaat haal je een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis waarmee je de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één grote zone of als 2 aparte zones. De kookplaat biedt ook mogelijkheden voor braadsledes en langwerpige pannen dankzij de aanwezigheid van een braadzone. Met de geheugenfunctie kun je de meest gebruikte instellingen opslaan voor een volgende keer.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden. De kookzones schakelen niet automatisch uit als je pan overkookt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch PIF651FB1E

Bekijk of de Bosch PIF651FB1E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch PIF651FB1E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!