1. blackfriday
  2. Bosch MUMS2EW40 Wit

Bosch MUMS2EW40 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MUMS2EW40 Wit MUMS2EW40. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MUMS2EW40 Wit. 

Specificaties Bosch MUMS2EW40 Wit
MerkBosch
FabrikantcodeMUMS2EW40

Over Bosch MUMS2EW40

Met de Bosch MUMS2EW40 Wit haal je een krachtige keukenmachine in huis, compleet met een uitgebreid assortiment aan accessoires. Deze keukenmachine biedt je talloze mogelijkheden om de meest uiteenlopende gerechten te bereiden. Met een vermogen van 700 watt is de Bosch MUMS2EW40 Wit in staat om moeiteloos meerdere bereidingen achter elkaar te maken. De roestvrijstalen mengkom heeft een ruime inhoud van 3,8 liter, waarmee je maar liefst 2,5 kilogram deeg kunt maken. Dankzij de innovatieve 3D Planetary Mixing techniek bewegen de opzetstukken, zoals de klopper en kneedhaak, in maar liefst 3 richtingen. Dit zorgt ervoor dat het beslag perfect en luchtig wordt gemengd. Met de 4 snelheidsstanden kun je eenvoudig de juiste bereiding selecteren die past bij jouw recept. Bovendien zorgen de anti-slip voetjes ervoor dat de keukenmachine tijdens het mengen en kneden stevig op zijn plek blijft staan. De losse accessoires zijn vaatwasserbestendig, waardoor je ze na gebruik moeiteloos kunt reinigen. Dankzij het uitgebreide accessoire pakket van de Bosch MUMS2EW40 Wit kun je experimenteren met verschillende recepten en genieten van heerlijke zelfgemaakte gerechten. Met deze keukenmachine in huis wordt koken en bakken een waar plezier.

Pluspunten
  • Met de bijkomende toebehoren kun je ook smoothies maken, vlees hakken en ingrediënten fijn snijden of raspen. De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op. Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt.

Minpunten
  • De kom voor het mengen is kleiner dan het gemiddelde en is geschikt voor het beslag van één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MUMS2EW40 Wit

Bekijk of de Bosch MUMS2EW40 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MUMS2EW40, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!