1. blackfriday
  2. Bosch MUMS2EW00 Wit

Bosch MUMS2EW00 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MUMS2EW00 Wit MUMS2EW00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MUMS2EW00 Wit. 

Specificaties Bosch MUMS2EW00 Wit
MerkBosch
FabrikantcodeMUMS2EW00

Over Bosch MUMS2EW00

De Bosch MUMS2EW00 Wit is een veelzijdige keukenmachine die je talloze mogelijkheden biedt. Dankzij de krachtige motor kun je moeiteloos zwaar deeg mengen en kneden. Met behulp van de 3,8 liter roestvrijstalen mengkom kun je tot wel 2,4 kg cakebeslag maken. De unieke 3D Planetary Mixing technologie zorgt ervoor dat de klopper in drie richtingen beweegt, waardoor het beslag perfect en luchtig wordt gemengd. Deze keukenmachine beschikt over 4 snelheidsstanden, zodat je hem voor elke gewenste bereiding kunt gebruiken. De anti-slip voetjes zorgen ervoor dat de mixer stevig op zijn plaats blijft staan tijdens het kneden van de ingrediënten. Bovendien zijn de losse accessoires vaatwasserbestendig, waardoor je ze na gebruik eenvoudig kunt reinigen. Met de Bosch MUMS2EW00 Wit haal je een krachtige en betrouwbare keukenmachine in huis die je helpt bij al je bakavonturen. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de heerlijkste zelfgemaakte lekkernijen.

Pluspunten
  • De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op. Door de antislipvoetjes blijft de keukenmixer goed op zijn plek staan tijdens het mixen. Met het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt.

Minpunten
  • De mengkom is kleiner dan het gemiddelde en is geschikt voor één cakebeslag tegelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MUMS2EW00 Wit

Bekijk of de Bosch MUMS2EW00 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MUMS2EW00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!