1. blackfriday
  2. Bosch MUM5XW20 Wit

Bosch MUM5XW20 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MUM5XW20 Wit MUM5XW20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MUM5XW20 Wit. 

Specificaties Bosch MUM5XW20 Wit
MerkBosch
FabrikantcodeMUM5XW20

Over Bosch MUM5XW20

Met de Bosch MUM5XW20 Wit haal je een keukenmixer in huis die je in staat stelt om als een echte professional aan de slag te gaan. Met een inhoud van maar liefst 3,9 liter kun je met gemak beslag mengen, kneden en kloppen. Dankzij de geïntegreerde timer kun je precies zien hoelang de machine al bezig is, zodat je altijd de perfecte consistentie krijgt. Maar dat is niet alles, want deze keukenmixer is ook voorzien van een ingebouwde weegschaal. Hiermee kun je alle ingrediënten nauwkeurig afwegen, waardoor je gerechten keer op keer perfect lukken. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst 7 verschillende snelheden, zodat je altijd de gewenste snelheid hebt voor alles wat je bereidt. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze keukenmixer ook een handige parkeerstand. Hiermee kun je het mengproces pauzeren, zodat je zonder te morsen ingrediënten kunt toevoegen. En na gebruik is het schoonmaken ook een fluitje van een cent, want alle onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. Kortom, met de Bosch MUM5XW20 Wit haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keukenmixer in huis, die je helpt om de meest heerlijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Dankzij zijn krachtige vermogen is de keukenmixer geschikt om dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg achter elkaar te kneden. Met de extra accessoires kun je ook smoothies maken en ingrediënten fijn snijden of raspen. Je kunt de snelheid nauwkeurig instellen met de 7 standen.

Minpunten
  • De mengkom is vrij klein en is geschikt voor het beslag van één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MUM5XW20 Wit

Bekijk of de Bosch MUM5XW20 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MUM5XW20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!