1. Bosch MUM58234

Bosch MUM58234 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MUM58234 MUM58234. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MUM58234. 

Specificaties Bosch MUM58234
MerkBosch
FabrikantcodeMUM58234

Over Bosch MUM58234

Met de Bosch MUM58234 kun je niet alleen smoothies maken, maar ook ingrediënten fijn snijden of raspen met de extra opzetstukken. Dit maakt de mixer zeer veelzijdig en je hebt slechts één apparaat nodig. Met een vermogen van 1000 watt is deze mixer perfect voor het kneden van zwaar deeg. Je kunt bijvoorbeeld je eigen pizzadeeg maken. Gebruik meteen ook de foodprocessor om de groenten voor op de pizza te snijden en je hebt bijna geen werk meer. In de mengkom van 3,9 liter kun je beslag maken voor één taart. Wil je meerdere taarten tegelijk maken of een stapeltaart bereiden? Gebruik dan de extra mengkom, dit bespaart je weer tijd en afwas. Dankzij de verschillende opzetstukken kun je met deze mixer allerlei culinaire creaties maken. Van heerlijke smoothies tot perfect gekneed deeg voor brood en gebak. Met de Bosch MUM58234 heb je een betrouwbare en veelzijdige keukenhulp die je tijd bespaart en je de vrijheid geeft om te experimenteren in de keuken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze geweldige mixer.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, gemakkelijk kneden. Met de inbegrepen blender kun je ook smoothies mixen en met de foodprocessor kun je ingrediënten fijnsnijden en raspen. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar klaarmaken, zonder tussendoor af te wassen.

Minpunten
  • De mengkom heeft geen maatmarkering, daarom heb je een extra maatbeker nodig als je vloeistoffen afmeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MUM58234

Bekijk of de Bosch MUM58234 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MUM58234, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!