1. blackfriday
  2. Bosch Multitalent 8 MC812W620

Bosch Multitalent 8 MC812W620 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch Multitalent 8 MC812W620 MC812W620. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch Multitalent 8 MC812W620. 

Specificaties Bosch Multitalent 8 MC812W620
MerkBosch
FabrikantcodeMC812W620

Over Bosch MC812W620

Met de Bosch Multitalent 8 MC812W620 is het bereiden van heerlijke worteltaart, guacamole dip of zelfgemaakt brood een fluitje van een cent. Dankzij een vermogen van 1100 watt worden wortels moeiteloos fijn geraspt, avocado's in stukjes gehakt en zwaar deeg langdurig gekneed. Deze foodprocessor wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waaronder rasp- en snijschijven en een kneedmes. Daarnaast zijn het blenderopzetstuk en het citruspersopzetstuk praktisch in gebruik. Met de Bosch Multitalent 8 MC812W620 kun je je creativiteit in de keuken de vrije loop laten, zonder je druk te maken over de afwas. Alle losse onderdelen van deze foodprocessor zijn namelijk vaatwasmachinebestendig. Dit betekent dat je na het koken en bakken eenvoudig alle onderdelen in de vaatwasser kunt plaatsen voor een moeiteloze reiniging. Zo kun je optimaal genieten van je culinaire creaties, terwijl je tijd en energie bespaart bij het schoonmaken van de Multitalent 8 MC812W620. Haal het beste uit je keukenervaring met deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke foodprocessor van Bosch.

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker bevinden zich ook een citruspers, blender en garde. Met SmartToolDetection wordt automatisch voor elk accessoire de juiste snelheid ingesteld. Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in de mengkom van de voedselverwerker.

Minpunten
  • Een foodprocessor met een kunststof behuizing is minder stevig dan een foodprocessor van metaal of roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch Multitalent 8 MC812W620

Bekijk of de Bosch Multitalent 8 MC812W620 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MC812W620, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!