1. blackfriday
  2. Bosch MultiTalent 8 MC812M865

Bosch MultiTalent 8 MC812M865 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MultiTalent 8 MC812M865 MC812M865. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MultiTalent 8 MC812M865. 

Specificaties Bosch MultiTalent 8 MC812M865
MerkBosch
FabrikantcodeMC812M865

Over Bosch MC812M865

De Bosch MultiTalent 8 MC812M865 is een stevige foodprocessor met een behuizing van roestvrij staal, die je met zijn vermogen van 1250 watt kunt gebruiken voor het bereiden van diverse gerechten. Dankzij het hoge vermogen is deze foodprocessor perfect voor het kneden van zwaar deeg, zoals brooddeeg of een pizzabodem. Maar je kunt deze foodprocessor niet alleen gebruiken om mee te bakken. Hij kan ook hakken, raspen en snijden. Dit model is uitgerust met een snijschijf voor frietjes, een schijf voor soepgroenten en een blokjessnijder voor groente-, fruit- of kaasblokjes. Heb je zin in een heerlijke smoothie? Bevestig dan de blenderopzetstuk op de foodprocessor. En wanneer je klaar bent, kunnen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine worden gereinigd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de afwas. Met de Bosch MultiTalent 8 MC812M865 wordt koken een stuk eenvoudiger en leuker. Door de solide constructie en het krachtige vermogen kun je moeiteloos verschillende gerechten bereiden. Of je nu deeg kneedt, groenten snijdt of een smoothie maakt, deze foodprocessor kan het allemaal. Met de verschillende meegeleverde opzetstukken kun je eenvoudig frietjes snijden, soepgroenten raspen en groente-, fruit- of kaasblokjes maken. En dankzij het blenderopzetstuk kun je ook genieten van heerlijke smoothies. Het schoonmaken van.

Pluspunten
  • Een foodprocessor met een behuizing van roestvrij staal is steviger dan een foodprocessor gemaakt van kunststof en staat ook steviger op je keukenblad. Bij deze foodprocessor is ook een blender en garde inbegrepen. Met een vermogen van 1.250 watt kun je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten.

Minpunten
  • Bij deze foodprocessor wordt geen opzetstuk voor een citruspers meegeleverd om sinaasappels en citroenen mee te persen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MultiTalent 8 MC812M865

Bekijk of de Bosch MultiTalent 8 MC812M865 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MC812M865, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!